Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Niby musztarda Re: Niby musztarda

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Niby musztarda

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.182.196.9 with SMTP id ii9mr103478obc.7.1446565421238; Tue, 03 Nov
2015 07:43:41 -0800 (PST)
X-Received: by 10.182.196.9 with SMTP id ii9mr103478obc.7.1446565421238; Tue, 03 Nov
2015 07:43:41 -0800 (PST)
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!
i2no3353464igv.0!news-out.google.com!fs1ni6939igb.0!nntp.google.com!i2no2354199
igv.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Tue, 3 Nov 2015 07:43:40 -0800 (PST)
In-Reply-To: <n1ah5j$vqk$1@dont-email.me>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=185.53.155.184;
posting-account=67yd9woAAAAHUu8VHyA7Js47M98NE3m3
NNTP-Posting-Host: 185.53.155.184
References: <0...@g...com>
<n1ah5j$vqk$1@dont-email.me>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <7...@g...com>
Subject: Re: Niby musztarda
From: s...@g...com
Injection-Date: Tue, 03 Nov 2015 15:43:41 +0000
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:367488
Ukryj nagłówki

W dniu wtorek, 3 listopada 2015 15:45:14 UTC+1 użytkownik Pszemol napisał:

>
> A smakuje Ci to? :-) Bo nie piszesz o tym ani słowa czy dobre... :-)

Jakby było "do bani", bądź "takie sobie", to bym nie pisał o tym. W/g mojego gustu :
REWELKA !!

>
> I jeszcze jedno - jakie proporcje Ty zrobiłeś?

Hmmm... Ciężko powiedzieć, bo eksperymenty kuchene robię "na oko", ale dam podstawowe
wskazówki:

- 2 torebki gorczycy
- 2 torebki kolendry
- 3-4 ząbki czosnku
- Korzeń imbiru, pociapać go najsamprzód na małe kawałki, bo gadzina jest twarda i
blender może nie dać rady. PRAKTYCZNA RADA: Zamrozić dziada w zamrażarce, a następnie
na byle jakiej ręcznej tarce go zetrzeć. Nie "włosi się". Kawałek imbiru taki 4-5cm,
ja lubię na ostro.
- 1-2 łyżki oliwy

Sruuuu.... Blendujemy to..

Następnie 1-2 łyżki sosu sojowego, 1 łyżka octu JABŁKOWEGO, pomerdać i gotowe.

I dać temu się przegryźć na 24h.

Podane powyżej proporcje są takie round/about, można IMHO dopieścić w/g własnego
uznania.


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
03.11 Pszemol
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?