Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Niby musztarda Re: Niby musztarda

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Niby musztarda

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!eternal-september.org!feeder.eternal-september.org!mx02.eternal-september
.org!.POSTED!not-for-mail
From: "Pszemol" <P...@P...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Niby musztarda
Date: Tue, 3 Nov 2015 10:10:32 -0600
Organization: A noiseless patient Spider
Lines: 1
Message-ID: <n1am5h$ki8$1@dont-email.me>
References: <0...@g...com>
<n1ah5j$vqk$1@dont-email.me>
<7...@g...com>
Reply-To: "Pszemol" <P...@B...com>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Injection-Date: Tue, 3 Nov 2015 16:08:17 -0000 (UTC)
Injection-Info: mx02.eternal-september.org;
posting-host="ff068382fe7514909acee1c815fa5470";
logging-data="21064";
mail-complaints-to="a...@e...org";
posting-account="U2FsdGVkX19M8KTRo7Ckosv+o3XI0ZqM"
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8117.416
In-Reply-To: <7...@g...com>
X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8117.416
Importance: Normal
Cancel-Lock: sha1:jpfNqw86pxEzIvuw9ePBMoqKnLw=
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:367490
Ukryj nagłówki

<s...@g...com> wrote in message
news:754d4193-4f5c-4370-aa8b-69bb3b9e7ea9@googlegrou
ps.com...
> W dniu wtorek, 3 listopada 2015 15:45:14 UTC+1 użytkownik Pszemol napisał:
>
>>
>> A smakuje Ci to? :-) Bo nie piszesz o tym ani słowa czy dobre... :-)
>
> Jakby było "do bani", bądź "takie sobie", to bym nie pisał o tym. W/g
> mojego gustu : REWELKA !!

No wiem, wiem... tak się tylko usmiecham.

>> I jeszcze jedno - jakie proporcje Ty zrobiłeś?
>
> Hmmm... Ciężko powiedzieć, bo eksperymenty kuchene robię "na oko",
> ale dam podstawowe wskazówki:
>
> - 2 torebki gorczycy
> - 2 torebki kolendry
> - 3-4 ząbki czosnku
> - Korzeń imbiru, pociapać go najsamprzód na małe kawałki,
> bo gadzina jest twarda i blender może nie dać rady.
> PRAKTYCZNA RADA: Zamrozić dziada w zamrażarce, a następnie
> na byle jakiej ręcznej tarce go zetrzeć. Nie "włosi się". Kawałek
> imbiru taki 4-5cm, ja lubię na ostro.
> - 1-2 łyżki oliwy
>
> Sruuuu.... Blendujemy to..
>
> Następnie 1-2 łyżki sosu sojowego,
> 1 łyżka octu JABŁKOWEGO, pomerdać i gotowe.
>
> I dać temu się przegryźć na 24h.
>
> Podane powyżej proporcje są takie round/about,
> można IMHO dopieścić w/g własnego uznania.

Spróbuję odtworzyć... dzięki.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?