Data: 2012-09-18 21:49:58
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 18 Sep 2012 23:03:11 +0200, Aicha napisał(a):
> W dniu 2012-09-18 22:55, medea pisze:
>
>> Spróbuj kiedyś zrobić z serka topionego (takiego zwykłego w złotkach) -
>> rozpuścić w rondelku, dodając słodkiej śmietanki aż uzyska pożądaną
>> konsystencję, przyprawić. Możesz też dodać tego pleśniaka. Równie
>> szybkie, jak Knorr, a pewnie lepsze i satysfakcja większa. ;)
>
> Jakoś po wizytacji linii produkcyjnej serków wolę używać ich jak
> najmniej.
Ja ich używam tylko sporadycznie, z prostego powodu - bo sama PAMIĘTAM, jak
wygląda i smakuje serek topiony, taki prawdziwy. ostatnio jadłam taki
jakieś 20 lat temu.
--
XL
|