Data: 2012-09-18 21:21:34
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-09-18 23:03, Aicha pisze:
> W dniu 2012-09-18 22:55, medea pisze:
>
>> Spróbuj kiedyś zrobić z serka topionego (takiego zwykłego w złotkach) -
>> rozpuścić w rondelku, dodając słodkiej śmietanki aż uzyska pożądaną
>> konsystencję, przyprawić. Możesz też dodać tego pleśniaka. Równie
>> szybkie, jak Knorr, a pewnie lepsze i satysfakcja większa. ;)
>
> Jakoś po wizytacji linii produkcyjnej serków wolę używać ich jak
> najmniej. A jak widzę reklamy Hochlandów topionych dla dzieci, to mnie
> trzęsie.
Ojej, to co tam się dzieje?
Ja używam takich najzwyklejszych, w bloczkach, jakie kiedyś za komuny
były. Chyba "mlekpol" je robi.
Ewa
|