Data: 2012-09-18 21:03:11
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: Aicha <b...@t...ja>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-09-18 22:55, medea pisze:
> Spróbuj kiedyś zrobić z serka topionego (takiego zwykłego w złotkach) -
> rozpuścić w rondelku, dodając słodkiej śmietanki aż uzyska pożądaną
> konsystencję, przyprawić. Możesz też dodać tego pleśniaka. Równie
> szybkie, jak Knorr, a pewnie lepsze i satysfakcja większa. ;)
Jakoś po wizytacji linii produkcyjnej serków wolę używać ich jak
najmniej. A jak widzę reklamy Hochlandów topionych dla dzieci, to mnie
trzęsie.
--
Nie ma na tym świecie bestii podobnej złej kobiecie, chociaż bowiem
wśród czworonogów lew jest najsroższy, a wśród wężów drakon najdzikszy,
to żadnego z nich nie można porównać ze złą kobietą. (Piotr Komes)
|