Data: 2012-09-18 20:58:21
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-09-18 22:55, medea pisze:
> W dniu 2012-09-18 22:27, Aicha pisze:
>>
>> sos serowy z zupki Knorra (profanacja!) i pleśniaka.
>
> Spróbuj kiedyś zrobić z serka topionego (takiego zwykłego w złotkach)
> - rozpuścić w rondelku, dodając słodkiej śmietanki aż uzyska pożądaną
> konsystencję, przyprawić. Możesz też dodać tego pleśniaka. Równie
> szybkie, jak Knorr, a pewnie lepsze i satysfakcja większa. ;)
>
A w ogóle to brokuły z takim sosikiem, do tego szynka dojrzewająca i
bagietka - tak, to jest to! Szkoda, że moja latorośl z tego zestawu
zjadłaby tylko same brokuły, bez sosu nawet.
Ewa
|