Data: 2016-03-05 18:47:35
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2016-03-05 16:37, obywatel Jarosław Sokołowski uprzejmie donosi:
> Qrczak pisze:
>
>>> Teraz aż tak tłustych wędlin się nie widuje, pod tym względem
>>> nastąpiła duża poprawa.
>>
>> Tak. Cały tłuszcz z otoczki został wprasowany w "szyneczkę".
>
> Wciąż jednak dostępne są takie, których nikt nie prasowł, wszystko
> widać z osobna, można wręcz świńską anatomię studiować. Qrę w wersji
> noi-iron też da się qpić.
No i co za problem odkroić to, co nie smakuje. Tłuszcz jest nośnikiem
smaku, odtłuszczanie na siłę czyni jedzenie "jałowym", więc trzeba
mocniej doprawiać i wzbogacać (wiadomo czym).
Z qry też wolę bardziej wszystko inne niż piersi.
Q
--
Niektórzy zarzucają mi bycie szowinistą, a ja zawsze w takiej sytuacji
powtarzam, że to nieprawda, bo szowiniści to tacy goście, którzy
uważają, że kobieta powinna siedzieć w kuchni.
Ja natomiast uważam, że w kuchni też może coś popsuć.
|