Data: 2016-03-05 20:06:20
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Qrczak" <q...@q...pl> wrote in message
news:56db1bb6$0$657$65785112@news.neostrada.pl...
> Dnia 2016-03-05 16:37, obywatel Jarosław Sokołowski uprzejmie donosi:
>> Qrczak pisze:
>>
>>>> Teraz aż tak tłustych wędlin się nie widuje, pod tym względem
>>>> nastąpiła duża poprawa.
>>>
>>> Tak. Cały tłuszcz z otoczki został wprasowany w "szyneczkę".
>>
>> Wciąż jednak dostępne są takie, których nikt nie prasowł, wszystko
>> widać z osobna, można wręcz świńską anatomię studiować. Qrę w wersji
>> noi-iron też da się qpić.
>
> No i co za problem odkroić to, co nie smakuje. Tłuszcz jest nośnikiem
> smaku, odtłuszczanie na siłę czyni jedzenie "jałowym", więc trzeba mocniej
> doprawiać i wzbogacać (wiadomo czym).
> Z qry też wolę bardziej wszystko inne niż piersi.
Widzę, Qra, że nie kłocilibyśmy się w kuchni ;-)
|