Data: 2015-03-30 22:09:20
Temat: Re: Odp: jaki blender do orzechow ?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"@" <s...@p...onet.pl> wrote in message
news:mfc7in$llq$1@node2.news.atman.pl...
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:146xrmokkfp3l$.if5iwis3eec3.dlg@40tude.net...
>> Dnia Sat, 28 Mar 2015 23:13:50 +0100, @ napisał(a):
>>
>>> zeby sie nie "dlawil"
>>> przy robieniu masla z orzechow czy migdalow.
>>
>> Nie ma takiej możliwości, żeby się nie dławił.
>> Co zaś do samego rodrabniania na sucho - trzeba dodać nieco bułki tartej
>> lub kaszy manny, która wchłonie tłuszcz z orzechów i nie będą się zlepiać
>> w tłustą bryłę.
>
> Niestety nie moge - zmiksowane orzechy lub pestki beda wykorzystane
> do przepisow na potrawy bezglutenowe.
Oj, to przykre - jestes chora na celiakię?
|