Data: 2006-01-19 06:51:10
Temat: Re: Olej po frytkach
Od: "Misiek" <p...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dqlnvi$cvj$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> >
> > > > Czy olej po smazeniu frytek mozna kolejny raz uzywacc do smazenia?
(ciach)
> Nie wiem, co to ma do rzeczy :) Ale nie trafiłeś.
> Po prostu szkoda mi wywalać prawie dwa litry dobrego oleju po jednym
razie,
> czy to jakieś niezwykłe?
> Pozdrawiam, Agata
Zlac do sloika i zachowac do smazenia nastepnej porcji frytek (lub czegos
frytkopodobnego)
Pod warunkiem ze nie jest "przepalony" za bardzo
wg mnie nie nadaje sie za bardzo do innych celow choc znam ludzi ktorzy
uzywaja do smazenia np. ryby (ryba z frytkami to przeciez sztandarowy zestaw
"amerykanski hehehe)
Pozdrawiam
Misiek
|