Data: 2002-10-23 08:29:35
Temat: Re: Omlet - pytanie
Od: "rapatang" <r...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Agnieszka Biernacka" <a...@a...com.pl> napisał w wiadomości
news:ap4c0b$jf2$1@news.supermedia.pl...
> "Tomek Głowacki" wrote
> > Od jakiegos czasu trapi mnie jedna rzecz - usiłuję zrobić dobrego
> > omleta,
> Generalnie, ja omlety nadziewam - po usmazeniu (koniecznie z jednej
strony)
> nakladam farsz ma polowke i druga przykrywam. I sio na patelnie.
>
witam i mam pytnie techncznej natury.
gdy omlet smazymy
to czy smazenie odbywa sie pod przykryciem czy na otwartej patelni
czy udalo sie Pani czy komukolwiek grubosc ciasta 2cm - o takiej grubosci
pisala p. Joanna Duszczynska.
Dla mnie grubosc niewiarygodna !
--
Rapatang
|