| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinte rnet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Another <n...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Papryka- jak ją zakonserwować, by nadawała się do lecza? Date: Mon, 01 Sep 2003 00:54:47 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 34 Message-ID: <bitucb$nnq$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <1...@n...onet.pl> <1...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: pe2.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1062370507 24314 217.99.176.2 (31 Aug 2003 22:55:07 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 31 Aug 2003 22:55:07 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.4) Gecko/20030624 X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: <1...@n...onet.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:171878 Ukryj nagłówki
| |
Zobacz także