Data: 2012-12-10 15:03:49
Temat: Re: Placki ziemniaczane - mrożenie masy?
Od: "rageofhonor" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:1po3606u0qrvs.pufr3ulbft6t.dlg@40tude.net...
> Dnia Mon, 10 Dec 2012 00:40:39 +0100, rageofhonor napisał(a):
>
>> Ziemniaki najlepiej zetrzeć na
>> drobne paski robotem kuchennym a potem blenderem prawie wszystko zmielić
>> na
>> papkę i przyprawić. Niestety do mojego robota nie ma nasadki która od
>> razu
>> by robiła papkę. Nadmiar wody odlać.
>
> Tyle roboty, a po co, skoro istnieje sokowirówka. I pozostaje tylko
> odpowiednią ilość soku... dolać.
Mam sokowirówkę ale ona robi zbyt drobną papkę. Papka musi mieć odpowiednią
konsystencję.
|