Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pomidorowy obłęd Re: Pomidorowy obłęd

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pomidorowy obłęd

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.eu07.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfee
d.atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!news.glorb.com!npeer02.iad.highwinds-medi
a.com!news.highwinds-media.com!feed-me.highwinds-media.com!nx02.iad01.newshosti
ng.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-s
po-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Re: Pomidorowy obłęd
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Reply-To: i...@g...pl
References: <knq2a8$hg1$1@node1.news.atman.pl>
<1rxiqoljdolcj$.13a165teyxjau.dlg@40tude.net>
<knq2u7$hq0$2@node1.news.atman.pl>
Date: Sat, 25 May 2013 12:24:05 +0200
Message-ID: <1...@4...net>
Lines: 24
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 95.49.13.86
X-Trace: 1369477442 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 1208 95.49.13.86:1213
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 2055
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:351177
Ukryj nagłówki

Dnia Sat, 25 May 2013 12:14:47 +0200, Trybun napisał(a):

> W dniu 2013-05-25 12:09, Ikselka pisze:
>> Dnia Sat, 25 May 2013 12:04:05 +0200, Trybun napisał(a):
>>
>>> Skąd u niewątpliwych smakoszy bierze się ten zapał do zabijania smaku
>>> prawie kazdej potrawy dodatkiem pomidora pod różną postacią? Idę do
>>> knajpy na kotleta schabowego, do którego oczywiście jakiś imbecyl
>>> zbryzgał mi frytki ketchupem.. Ryba w sosie greckim!! Przecież w tej
>>> bryi pomidorowej ryby nie wyczuje nawet najbardziej wysublimowane
>>> podniebienie. Bigos, leczo dawniej obywało się bez sosu pomidorowego, a
>>> dziś szok gdy ktoś nie dodaje. Tu na grupie czytam że niektórzy nawet
>>> posuwają się do uszlachetniania smaku szparagów... pomidorem...
>> Pomidor.
>
> Tylko do kanapki, i na sałatkę:-P

I do leczo, CZASEM do bigosu, ryba po grecku też pomidora mieć musi... no
ale keczupem zaocznie bryzgane frytki to jak dla mnie powód do wyjścia.
--
XL
"Pierwszy łyk ze szklanki nauk przyrodniczych zmieni ciebie w ateistę,
zaś na dnie szklanki czeka na ciebie Bóg."
Werner Heisenberg, laureat Nagrody Nobla w dziedzinie fizyki

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
25.05 Trybun
25.05 Ikselka
25.05 Stokrotka
25.05 Janek Wlodak
25.05 Qrczak
25.05 Qrczak
26.05 Eres
26.05 Jawi
26.05 Paulinka
26.05 Stokrotka
26.05 GalAnonim
26.05 Ikselka
27.05 Stokrotka
27.05 Stokrotka
27.05 Fragile
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6