Data: 2008-10-02 07:08:52
Temat: Re: Por na gęsto
Od: Tristan <n...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W odpowiedzi na pismo z czwartek 02 październik 2008 08:22
(autor Misiek
publikowane na pl.rec.kuchnia,
wasz znak: <gc1peg$o15$1@atlantis.news.neostrada.pl>):
> Bez problemu do dostania. Szczegolnie mlody porjest wlasnie tej wielkosci.
> Nie zapominaj ze zapewne odcinasz zielona czesc, stad zostaje niewiele (ja
> calosc pora wraz z zielona czescia uzywam jedynie do zupy...)
Ale miastowy por jest grubości banana i smakuje jak cebula. A ten smakuje
jak por :D i jest grubości szparagi. Jak taka roślina się nazywa? Bo na
targowiskach widzę tylko te grube.
A zielonej nie odcinam, odcinam białą. Zielona jest właśnie pyszna. Biała
jest już za twarda i niezbyt do jedzenia.
--
Tristan
|