Data: 2015-02-13 23:52:21
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-02-13 o 23:22, Pszemol pisze:
> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
> news:54de778f$0$2179$65785112@news.neostrada.pl...
>> W dniu 2015-02-13 o 23:11, Pszemol pisze:
>>> "XL" <i...@g...pl> wrote in message
>>> news:ipnqzb0ossvm$.evamw4rw3i8h.dlg@40tude.net...
>>>> Dnia Fri, 13 Feb 2015 20:30:17 +0100, krys napisał(a):
>>>>
>>>>> A ty bedziesz nam tu standardy wyznaczać.
>>>>> Zwłaszcza bulwą jako korzeniem spichrzowym ziemniaka.
>>>>
>>>> Bulwa ziemniaka to podziemne organy spichrzowe.
>>>
>>> No widzisz... jak doczytasz to potem już lepiej piszesz. Jak z tym pH.
>>
>> Już chyba to nastąpiło, albowiem zmieniło się z:
>>
>> "lub KORZENIE SPICHRZOWE jak u
>> ziemniaka."
>
> Dokonaliśmy chyba właśnie identycznego spostrzeżenia...
> ;-)
Na wszelki wypadek. Nie wszyscy kucharze to ogrodnicy. ;-)
Ewa
|