Data: 2015-02-14 12:30:54
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 14 Feb 2015 10:47:52 +0100, krys napisał(a):
> XL wrote:
>
>> Dnia Fri, 13 Feb 2015 20:30:17 +0100, krys napisał(a):
>>
>>> A ty bedziesz nam tu standardy wyznaczać. Zwłaszcza bulwą jako korzeniem
>>> spichrzowym ziemniaka.
>>
>> Bulwa ziemniaka to podziemne organy spichrzowe.
>
> Mam ten korzeń przywlec żywcem z ogrodów?
>
> Proszę bardzo:
>
> "Mam tam MIĘKISZ SPICHRZOWY w jego korzeniach (jak zresztą u wszystkich
> roślin, nie tylko u tych, u których okiem ignoranta widzisz ZGRUBIENIA
> SPICHRZOWE jak u rzodkiewki czy buraka lub KORZENIE SPICHRZOWE jak
> u ziemniaka)."
> Prawa autorskie zachowaj dla potomnych.
Poszukaj więcej - jedna jaskółka... itp.
3-)
|