Data: 2015-02-14 13:09:52
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
XL wrote:
> Dnia Sat, 14 Feb 2015 10:47:52 +0100, krys napisał(a):
>
>> XL wrote:
>>
>>> Dnia Fri, 13 Feb 2015 20:30:17 +0100, krys napisał(a):
>>>
>>>> A ty bedziesz nam tu standardy wyznaczać. Zwłaszcza bulwą jako
>>>> korzeniem spichrzowym ziemniaka.
>>>
>>> Bulwa ziemniaka to podziemne organy spichrzowe.
>>
>> Mam ten korzeń przywlec żywcem z ogrodów?
>>
>> Proszę bardzo:
>>
>> "Mam tam MIĘKISZ SPICHRZOWY w jego korzeniach (jak zresztą u wszystkich
>> roślin, nie tylko u tych, u których okiem ignoranta widzisz ZGRUBIENIA
>> SPICHRZOWE jak u rzodkiewki czy buraka lub KORZENIE SPICHRZOWE jak
>> u ziemniaka)."
>> Prawa autorskie zachowaj dla potomnych.
>
> Poszukaj więcej - jedna jaskółka... itp.
Po co?I tak każdy wie, że jak Ciebie za rękę złapać, to powiesz, że ręka nie
Twoja. Kot już zdechł od wywracania.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|