Data: 2015-02-14 21:11:44
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 14 Feb 2015 20:07:32 +0100, Trybun napisał(a):
> W dniu 2015-02-14 o 19:34, XL pisze:
>> Dnia Sat, 14 Feb 2015 19:29:08 +0100, Trybun napisał(a):
>>
>>> W dniu 2015-02-11 o 14:05, Pszemol pisze:
>>>> Zainteresował mnie ten przepis bo zdjęcia wyglądają bajecznie pięknie
>>>> :-)))
>>>> http://www.thefreshloaf.com/node/19830/36-hours-sour
dough-baguette-everything-i-know-one-bread
>>>>
>>>> Czy ktoś kto próbował coś podobnego zechciałby się podzielić
>>>> doświadczeniem?
>>> Ale ohyda.. Jak to chcesz posmarować masłem?
>> Tego sie nie smaruje masłem, tylko odrywa kawałek i macza w tej ichniej
>> oliwie ;-))
>
> A fuj, i co wychowani na takich "specjałach" mogą wiedzieć o prawdziwym
> jedzeniu? :-(
To akurat dobre jest :-)
I do tego (jak dla mnie) cebula i świeża papryka. Ale to już na Węgrzech,
pycha było.
|