Data: 2015-02-14 21:15:29
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 14 Feb 2015 21:11:44 +0100, XL napisał(a):
> Dnia Sat, 14 Feb 2015 20:07:32 +0100, Trybun napisał(a):
>
>> W dniu 2015-02-14 o 19:34, XL pisze:
>>> Dnia Sat, 14 Feb 2015 19:29:08 +0100, Trybun napisał(a):
>>>
>>>> W dniu 2015-02-11 o 14:05, Pszemol pisze:
>>>>> Zainteresował mnie ten przepis bo zdjęcia wyglądają bajecznie pięknie
>>>>> :-)))
>>>>> http://www.thefreshloaf.com/node/19830/36-hours-sour
dough-baguette-everything-i-know-one-bread
>>>>>
>>>>> Czy ktoś kto próbował coś podobnego zechciałby się podzielić
>>>>> doświadczeniem?
>>>> Ale ohyda.. Jak to chcesz posmarować masłem?
>>> Tego sie nie smaruje masłem, tylko odrywa kawałek i macza w tej ichniej
>>> oliwie ;-))
>>
>> A fuj, i co wychowani na takich "specjałach" mogą wiedzieć o prawdziwym
>> jedzeniu? :-(
>
> To akurat dobre jest :-)
> I do tego (jak dla mnie) cebula i świeża papryka. Ale to już na Węgrzech,
> pycha było.
Ach, i wino, WINO! - jakieś wytrawne, białe.
:-)
|