Data: 2015-02-15 14:32:02
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 15 Feb 2015 14:26:11 +0100, krys napisał(a):
> XL wrote:
>
>> Dnia Sun, 15 Feb 2015 13:22:27 +0100, Trybun napisał(a):
>>
>>> W dniu 2015-02-15 o 06:22, bbjk pisze:
>>>> W dniu 2015-02-14 o 20:07, Trybun pisze:
>>>>
>>>>> A fuj, i co wychowani na takich "specjałach" mogą wiedzieć o prawdziwym
>>>>> jedzeniu? :-(
>>>>
>>>> Dzięki za roześmianie mnie o poranku :)
>>>
>>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie, a
>>> ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
>>
>> Nic dodać, nic ująć - z małym zastrzezeniem: ja tę "pogoń" nazywam
>> snobowaniem się.
>
> I co - snobowałaś się tą bagietką maczaną w oliwie i węgierskimi specjałami?
Korzystalam z miejscowej kuchni. U siebie w domu mam prawdziwe bagietki -
jem z masłem.
|