Data: 2015-02-15 14:26:11
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
XL wrote:
> Dnia Sun, 15 Feb 2015 13:22:27 +0100, Trybun napisał(a):
>
>> W dniu 2015-02-15 o 06:22, bbjk pisze:
>>> W dniu 2015-02-14 o 20:07, Trybun pisze:
>>>
>>>> A fuj, i co wychowani na takich "specjałach" mogą wiedzieć o prawdziwym
>>>> jedzeniu? :-(
>>>
>>> Dzięki za roześmianie mnie o poranku :)
>>
>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie, a
>> ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
>
> Nic dodać, nic ująć - z małym zastrzezeniem: ja tę "pogoń" nazywam
> snobowaniem się.
I co - snobowałaś się tą bagietką maczaną w oliwie i węgierskimi specjałami?
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|