Data: 2015-02-16 04:04:48
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Anai" <a...@a...pl> wrote in message
news:mboo76$um6$1@mx1.internetia.pl...
> W dniu 14.02.2015 o 20:18, Pszemol pisze:
>
>> Małem smarujesz właściwie skórkę, bo miąższ jest tak *puszysty*...
>
> Nie mogę, po prostu nie mogę... :D
> - korzystając więc z okazji, że się właśnie skończyło "walenie w tynki" a
> ja wprawdzie nie całkiem NTg ale popełniłam kiedyś takie oto "puszyste"
> dzieło:
>
> http://kamilar.blog.pl/files/2013/10/c6.jpg
>
> (zdjęcie nie moje, ale zrobiłam i mam prawie identyczne serce w domu, a
> nawet dwa) :D
wow... ! dziękuję.
|