Data: 2015-02-16 17:17:49
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Trybun <i...@j...ru>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-02-15 o 14:17, XL pisze:
>
>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie, a
>> ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
> Nic dodać, nic ująć - z małym zastrzezeniem: ja tę "pogoń" nazywam
> snobowaniem się.
Na to właśnie wygląda. Tylko dlaczego ja mam na tym cierpieć, dlaczego
coraz trudniej mogę kupić jadalny chleb czy bułki? Aż się boję co będzie
gdy w pobliskim miasteczku zamkną taką małą piekarenkę, jedyną na
okolicę w której idzie dostać jeszcze jadalny chleb, bułki czy tytułowe
bagietki..
|