Data: 2015-02-16 20:40:16
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Qrczak pisze:
>>>>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie,
>>>>> a ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
>>>>
>>>> Nie smuć się, jedno nie wyklucza drugiego, a nawet i siódmego.
>>>> Uroda jest w różnorodności świata, również jadalnego.
>>>
>>> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej
>>> dostać w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich potraw.
>>
>> Wymień proszę 3 przykłady takich produktów... ciekawie piszesz.
>
> W moim przydomowym sklepiku brakuje dziczyzny.
Bo nie ma miejsca na półkach, zajętych przez modne bagietki kupowane
przez snobów.
Jarek
--
Oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa.
|