Data: 2015-02-17 01:26:56
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Stefan" <s...@o...pl> wrote in message
news:mbth2b$n1k$1@node1.news.atman.pl...
> Ale tego nie było nigdy w sklepach - dziczyznę znajdziesz w lesie :-)
> ******************************************
>
> dziczyzna była ZAWSZE w dobrych sklepach, do wyboru, do koloru - zając w
> futrze i bez, dziczyzna, sarnina (comberek), jelenina, kaczusie. Nawet w
> czasie kryzysu można było coś wyhaczyć. A teraz brakuje mi np. raków
> (jadłem ze trzy razy w życiu i już raczej ich (tzn. rak polski ) za mego
> życia w sklepach nie uświadczę, z chęcią zjadłbym kotleciki z gryfu
> (czytaj krowie wymię)...
Musi za młody jestem żeby takie rarytasy ze sklepów pamiętać...
|