Data: 2015-02-21 19:35:15
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Trybun <i...@j...ru>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-02-16 o 19:43, Pszemol pisze:
> "Trybun" <i...@j...ru> wrote in message
> news:54e21809$0$2177$65785112@news.neostrada.pl...
>> W dniu 2015-02-15 o 13:37, bbjk pisze:
>>> W dniu 2015-02-15 o 13:22, Trybun pisze:
>>>
>>>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie, a
>>>> ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
>>>
>>> Nie smuć się, jedno nie wyklucza drugiego, a nawet i siódmego. Uroda
>>> jest w różnorodności świata, również jadalnego.
>>
>> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej
>> dostać w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich potraw.
>
> Wymień proszę 3 przykłady takich produktów... ciekawie piszesz.
>
>
To ja poproszę o 3 przetworzone produkty bez dodatku jankeskiej soi.
|