Data: 2015-02-22 12:46:08
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Trybun wrote:
> W dniu 2015-02-16 o 19:43, Pszemol pisze:
>> "Trybun" <i...@j...ru> wrote in message
>> news:54e21809$0$2177$65785112@news.neostrada.pl...
>>> W dniu 2015-02-15 o 13:37, bbjk pisze:
>>>> W dniu 2015-02-15 o 13:22, Trybun pisze:
>>>>
>>>>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie, a
>>>>> ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
>>>>
>>>> Nie smuć się, jedno nie wyklucza drugiego, a nawet i siódmego. Uroda
>>>> jest w różnorodności świata, również jadalnego.
>>>
>>> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej
>>> dostać w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich potraw.
>>
>> Wymień proszę 3 przykłady takich produktów... ciekawie piszesz.
>>
>>
>
> To ja poproszę o 3 przetworzone produkty bez dodatku jankeskiej soi.
i kukurydzy w jakiejkolwiek postaci
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|