Data: 2015-02-22 18:30:47
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Wiesiaczek <W...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 22.02.2015 o 18:03, Pszemol pisze:
> "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
> news:54e9c180$0$16165$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej
>>>>> dostać w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich potraw.
>>>>
>>>> Wymień proszę 3 przykłady takich produktów... ciekawie piszesz.
>>>
>>> To ja poproszę o 3 przetworzone produkty bez dodatku jankeskiej soi.
>>
>> i kukurydzy w jakiejkolwiek postaci
>
> Hm... teraz sie pogubiłem. Kukurydza też jest zła? Czemu?
Bo jest GMO.
--
Wiesiaczek (dziś z DC)
"Ja piję tylko przy dwóch okazjach:
Gdy są ogórki i gdy ich nie ma" (R)
|