Data: 2015-02-22 18:48:49
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .02.2015 o 18:30 Wiesiaczek <W...@v...pl> pisze:
> W dniu 22.02.2015 o 18:03, Pszemol pisze:
>> "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
>> news:54e9c180$0$16165$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej
>>>>>> dostać w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich potraw.
>>>>>
>>>>> Wymień proszę 3 przykłady takich produktów... ciekawie piszesz.
>>>>
>>>> To ja poproszę o 3 przetworzone produkty bez dodatku jankeskiej soi.
>>>
>>> i kukurydzy w jakiejkolwiek postaci
>>
>> Hm... teraz sie pogubiłem. Kukurydza też jest zła? Czemu?
>
> Bo jest GMO.
Teraz zrobi z Ciebie oszołoma...
:)
--
Trefniś
|