Data: 2015-02-22 18:37:02
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Wiesiaczek" <W...@v...pl> wrote in message
news:mcd3o8$nel$2@node2.news.atman.pl...
> W dniu 22.02.2015 o 18:03, Pszemol pisze:
>> "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
>> news:54e9c180$0$16165$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej
>>>>>> dostać w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich potraw.
>>>>>
>>>>> Wymień proszę 3 przykłady takich produktów... ciekawie piszesz.
>>>>
>>>> To ja poproszę o 3 przetworzone produkty bez dodatku jankeskiej soi.
>>>
>>> i kukurydzy w jakiejkolwiek postaci
>>
>> Hm... teraz sie pogubiłem. Kukurydza też jest zła? Czemu?
>
> Bo jest GMO.
Acha :-)) A dlaczego GMO jest złe?
|