Data: 2015-02-17 23:21:35
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pan Stefan napisał:
>> Szczerze móiwąc w to "wygryzanie" nie wierzę ani trochę, Twój przyjaciel
>> niewątpliwie ubarwia. Hodowca nigdy by na coś takiego nie pozwolił, bo to
>> murowana infekcja i to masowa, a potem jak nic padanie malutkich zwierząt.
>
> ******************************
> Nie mam powodu by mu nie wierzyć, a na poparcie znalazłem coś takiego
> http://praca.discoverychannel.co.uk/brudna-robota/mi
ke.php
> Myślisz, że Discovery też blaguje?
Prawdopodobnie Mike Rowe był pracownikiem niewychodzącym, cały czas
przebywał wśród owiec. Więc groźba masowej infekcji nie była duża.
Jarek
--
"Cóż to za wspaniała potrawa? -- pyta. -- Co za smaczna fasola! Smakuje jak
móżdżek". "To nie fasola, wasza wysokość -- odpowiedział przeor ze śmiechem.
-- Nie, nie fasola. Wykastrowaliśmy na to wszystkie koguty w okolicy".
|