Data: 2015-02-17 23:53:51
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 17 Feb 2015 23:09:50 +0100, Stefan napisał(a):
> Użytkownik "XL" napisał w wiadomości grup
> dyskusyjnych:1fa51w1cxxzrk$.1ywh50to55ie$.dlg@40tude
.net...
>
> Dnia Tue, 17 Feb 2015 09:35:06 +0100, Stefan napisał(a):
>
>> Mój przyjaciel (geolog jak ja) po bujnym życiu osiadł w Australii. Pracę
>> miał różną, pracował w kopalniach, szukał złota i kamieni szlachetnych
>> oraz
>> pracował przy kastrowaniu młodych jagniąt. Robota jak każda inna, tylko
>> usta
>> go bolały;) oni te malutkie (ciut większe od przepiórczego jaja)
>> wygryzali,
>> odgryzali i wypluwali itp. Część szła do gara na wieczorny posiłek.
>> Podobno
>> farmerzy twierdzą że barany kastrowane w sposób naturalny (bo maszynki,
>> pistolety takie też są) chowają się lepiej. Mowa o stadach baranów
>> przeznaczonych do konsumpcji.
>
> Szczerze móiwąc w to "wygryzanie" nie wierzę ani trochę, Twój przyjaciel
> niewątpliwie ubarwia. Hodowca nigdy by na coś takiego nie pozwolił, bo to
> murowana infekcja i to masowa, a potem jak nic padanie malutkich zwierząt.
>
> ******************************
> Nie mam powodu by mu nie wierzyć, a na poparcie znalazłem coś takiego
> http://praca.discoverychannel.co.uk/brudna-robota/mi
ke.php
> Myślisz, że Discovery też blaguje?
UBARWIA 3333-)
|