Data: 2015-02-17 23:09:50
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Stefan" <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "XL" napisał w wiadomości grup
dyskusyjnych:1fa51w1cxxzrk$.1ywh50to55ie$.dlg@40tude
.net...
Dnia Tue, 17 Feb 2015 09:35:06 +0100, Stefan napisał(a):
> Mój przyjaciel (geolog jak ja) po bujnym życiu osiadł w Australii. Pracę
> miał różną, pracował w kopalniach, szukał złota i kamieni szlachetnych
> oraz
> pracował przy kastrowaniu młodych jagniąt. Robota jak każda inna, tylko
> usta
> go bolały;) oni te malutkie (ciut większe od przepiórczego jaja)
> wygryzali,
> odgryzali i wypluwali itp. Część szła do gara na wieczorny posiłek.
> Podobno
> farmerzy twierdzą że barany kastrowane w sposób naturalny (bo maszynki,
> pistolety takie też są) chowają się lepiej. Mowa o stadach baranów
> przeznaczonych do konsumpcji.
Szczerze móiwąc w to "wygryzanie" nie wierzę ani trochę, Twój przyjaciel
niewątpliwie ubarwia. Hodowca nigdy by na coś takiego nie pozwolił, bo to
murowana infekcja i to masowa, a potem jak nic padanie malutkich zwierząt.
******************************
Nie mam powodu by mu nie wierzyć, a na poparcie znalazłem coś takiego
http://praca.discoverychannel.co.uk/brudna-robota/mi
ke.php
Myślisz, że Discovery też blaguje?
pozdr
Stefan
|