Data: 2015-02-17 00:08:43
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Stefan" <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "XL" napisał w wiadomości grup
dyskusyjnych:14lq77nxwypun$.ek8k9kujeegf$.dlg@40tude
.net...
Uświadczysz - gdzieś widziałam jakiś czas temu, nie pomnę tylko, w którym
sklepie. Ale...
http://raki-sprzedaz.pl/?page_id=80
120 złociszy/kg
Z tym jest trudniej, bo teraz na mięso hoduje się głównie byczki.
**************************
za raczy namiar dziękuję, a tak a propos byczków - bycze cynadry (nie, nie
nerki, tylko jądra) gdzieś spotykałaś? Dawniej można było zamówić u
zaprzyjaźnionego rzezaka :)
pozdr
Stefan
|