Data: 2015-02-16 19:47:53
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
news:54e2028d$0$8079$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>>> A fuj, i co wychowani na takich "specjałach" mogą wiedzieć o
>>>>>>> prawdziwym
>>>>>>> jedzeniu? :-(
>>>>>>
>>>>>> Dzięki za roześmianie mnie o poranku :)
>>>>>
>>>>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie, a
>>>>> ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
>>>>
>>>> Nic dodać, nic ująć - z małym zastrzezeniem: ja tę "pogoń" nazywam
>>>> snobowaniem się.
>>>
>>> I co - snobowałaś się tą bagietką maczaną w oliwie i węgierskimi
>>> specjałami?
>>
>> Fajnie tu u Was :-) Chyba pobędę tu jeszcze trochę... :-))))
>
> W kuchni zawsze jest fajnie.
Dokładnie!
|