Data: 2015-02-16 20:03:47
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2015-02-16 19:43, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
> "Trybun" <i...@j...ru> wrote in message
> news:54e21809$0$2177$65785112@news.neostrada.pl...
>> W dniu 2015-02-15 o 13:37, bbjk pisze:
>>> W dniu 2015-02-15 o 13:22, Trybun pisze:
>>>
>>>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie, a
>>>> ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
>>>
>>> Nie smuć się, jedno nie wyklucza drugiego, a nawet i siódmego. Uroda
>>> jest w różnorodności świata, również jadalnego.
>>
>> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej
>> dostać w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich potraw.
>
> Wymień proszę 3 przykłady takich produktów... ciekawie piszesz.
W moim przydomowym sklepiku brakuje dziczyzny.
Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.
|