Data: 2015-02-16 20:13:28
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: masti <g...@t...hell>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pszemol wrote:
> "Qrczak" <q...@q...pl> wrote in message
> news:54e23f13$0$2166$65785112@news.neostrada.pl...
>> Dnia 2015-02-16 19:43, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>>> "Trybun" <i...@j...ru> wrote in message
>>> news:54e21809$0$2177$65785112@news.neostrada.pl...
>>>> W dniu 2015-02-15 o 13:37, bbjk pisze:
>>>>> W dniu 2015-02-15 o 13:22, Trybun pisze:
>>>>>
>>>>>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie, a
>>>>>> ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
>>>>>
>>>>> Nie smuć się, jedno nie wyklucza drugiego, a nawet i siódmego. Uroda
>>>>> jest w różnorodności świata, również jadalnego.
>>>>
>>>> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej
>>>> dostać w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich potraw.
>>>
>>> Wymień proszę 3 przykłady takich produktów... ciekawie piszesz.
>>
>> W moim przydomowym sklepiku brakuje dziczyzny.
>
> Ale tego nie było nigdy w sklepach - dziczyznę znajdziesz w lesie :-)
no popatrz, a u mnie jest w sklepie
--
mst <at> gazeta <.> pl
"-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości?
-Wiem co mówię. To grunt zabija!" T.Pratchett
|