Data: 2015-02-16 19:43:15
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Trybun" <i...@j...ru> wrote in message
news:54e21809$0$2177$65785112@news.neostrada.pl...
> W dniu 2015-02-15 o 13:37, bbjk pisze:
>> W dniu 2015-02-15 o 13:22, Trybun pisze:
>>
>>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie, a
>>> ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
>>
>> Nie smuć się, jedno nie wyklucza drugiego, a nawet i siódmego. Uroda jest
>> w różnorodności świata, również jadalnego.
>
> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej dostać w
> sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich potraw.
Wymień proszę 3 przykłady takich produktów... ciekawie piszesz.
|