Data: 2015-02-16 19:36:10
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
XL wrote:
> Dnia Mon, 16 Feb 2015 18:59:01 +0100, krys napisał(a):
>
>> XL wrote:
>>
>>> Dnia Mon, 16 Feb 2015 15:44:57 +0100, krys napisał(a):
>>>
>>>> XL wrote:
>>>>
>>>>> Dnia Mon, 16 Feb 2015 10:01:06 +0100, krys napisał(a):
>>>>>
>>>>>> XL wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Dnia Sun, 15 Feb 2015 14:50:53 +0100, krys napisał(a):
>>>>>>>
>>>>>>>> XL wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>>> A inni jadąc do Francji, Gruzji, Włoch to się snobują. Zamiast
>>>>>>>>>> buły z domu przytargać i nie korzystać z miejscowej kuchni.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Snobują się w domu - PO przyjeździe.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Skąd wiesz?
>>>>>>
>>>>>> Ponawiam pytanie dosadnie.
>>>>>> Skąd wiesz, że się snobują w domu po przyjeździe.
>>>>>>
>>>>>
>>>>> Ponieważ piszą tutaj o tym, jakie dania preferują/przygotowują W DOMU.
>>>>
>>>> Wszyscy tutaj o tym piszą. Niektórzy opisują doznania kulinarne
>>>> przywiezione skądś. I chwała im za to.
>>>
>>> Nie o tym mowa - mowa jest o modzie na obcą kuchnię.
>>
>> Podaj cytaty. Świadczące o tej modzie.
>>
>
> Nie mam aż tyle czasu, to już jest całe morze.
Wystarczy kilka.
Bo może się w końcu okazać, że po prostu dzielą się spostrzeżeniami i
doświadczeniami.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|