Data: 2015-02-16 19:19:47
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 16 Feb 2015 18:59:01 +0100, krys napisał(a):
> XL wrote:
>
>> Dnia Mon, 16 Feb 2015 15:44:57 +0100, krys napisał(a):
>>
>>> XL wrote:
>>>
>>>> Dnia Mon, 16 Feb 2015 10:01:06 +0100, krys napisał(a):
>>>>
>>>>> XL wrote:
>>>>>
>>>>>> Dnia Sun, 15 Feb 2015 14:50:53 +0100, krys napisał(a):
>>>>>>
>>>>>>> XL wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>>> A inni jadąc do Francji, Gruzji, Włoch to się snobują. Zamiast buły
>>>>>>>>> z domu przytargać i nie korzystać z miejscowej kuchni.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Snobują się w domu - PO przyjeździe.
>>>>>>>
>>>>>>> Skąd wiesz?
>>>>>
>>>>> Ponawiam pytanie dosadnie.
>>>>> Skąd wiesz, że się snobują w domu po przyjeździe.
>>>>>
>>>>
>>>> Ponieważ piszą tutaj o tym, jakie dania preferują/przygotowują W DOMU.
>>>
>>> Wszyscy tutaj o tym piszą. Niektórzy opisują doznania kulinarne
>>> przywiezione skądś. I chwała im za to.
>>
>> Nie o tym mowa - mowa jest o modzie na obcą kuchnię.
>
> Podaj cytaty. Świadczące o tej modzie.
>
Nie mam aż tyle czasu, to już jest całe morze.
|