Data: 2015-02-16 18:59:01
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
XL wrote:
> Dnia Mon, 16 Feb 2015 15:44:57 +0100, krys napisał(a):
>
>> XL wrote:
>>
>>> Dnia Mon, 16 Feb 2015 10:01:06 +0100, krys napisał(a):
>>>
>>>> XL wrote:
>>>>
>>>>> Dnia Sun, 15 Feb 2015 14:50:53 +0100, krys napisał(a):
>>>>>
>>>>>> XL wrote:
>>>>>>
>>>>>>>> A inni jadąc do Francji, Gruzji, Włoch to się snobują. Zamiast buły
>>>>>>>> z domu przytargać i nie korzystać z miejscowej kuchni.
>>>>>>>
>>>>>>> Snobują się w domu - PO przyjeździe.
>>>>>>
>>>>>> Skąd wiesz?
>>>>
>>>> Ponawiam pytanie dosadnie.
>>>> Skąd wiesz, że się snobują w domu po przyjeździe.
>>>>
>>>
>>> Ponieważ piszą tutaj o tym, jakie dania preferują/przygotowują W DOMU.
>>
>> Wszyscy tutaj o tym piszą. Niektórzy opisują doznania kulinarne
>> przywiezione skądś. I chwała im za to.
>
> Nie o tym mowa - mowa jest o modzie na obcą kuchnię.
Podaj cytaty. Świadczące o tej modzie.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|