Data: 2015-02-16 18:05:00
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 16 Feb 2015 17:17:26 +0100, Trybun napisał(a):
> W dniu 2015-02-15 o 13:37, bbjk pisze:
>> W dniu 2015-02-15 o 13:22, Trybun pisze:
>>
>>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie, a
>>> ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
>>
>> Nie smuć się, jedno nie wyklucza drugiego, a nawet i siódmego. Uroda
>> jest w różnorodności świata, również jadalnego.
>
> Jak najbardziej przeszkadza, choćby z powodu tego coraz trudniej dostać
> w sklepach produkty do przyrządzanie typowo polskich potraw.
Aż tak źle chyba nie jest :-)
|