Data: 2015-02-16 16:46:43
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 16 Feb 2015 15:44:57 +0100, krys napisał(a):
> XL wrote:
>
>> Dnia Mon, 16 Feb 2015 10:01:06 +0100, krys napisał(a):
>>
>>> XL wrote:
>>>
>>>> Dnia Sun, 15 Feb 2015 14:50:53 +0100, krys napisał(a):
>>>>
>>>>> XL wrote:
>>>>>
>>>>>>> A inni jadąc do Francji, Gruzji, Włoch to się snobują. Zamiast buły z
>>>>>>> domu przytargać i nie korzystać z miejscowej kuchni.
>>>>>>
>>>>>> Snobują się w domu - PO przyjeździe.
>>>>>
>>>>> Skąd wiesz?
>>>
>>> Ponawiam pytanie dosadnie.
>>> Skąd wiesz, że się snobują w domu po przyjeździe.
>>>
>>
>> Ponieważ piszą tutaj o tym, jakie dania preferują/przygotowują W DOMU.
>
> Wszyscy tutaj o tym piszą. Niektórzy opisują doznania kulinarne przywiezione
> skądś. I chwała im za to.
Nie o tym mowa - mowa jest o modzie na obcą kuchnię.
|