Data: 2015-02-16 15:45:33
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pszemol wrote:
> "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
> news:54e09e74$0$2190$65785112@news.neostrada.pl...
>> XL wrote:
>>
>>> Dnia Sun, 15 Feb 2015 13:22:27 +0100, Trybun napisał(a):
>>>
>>>> W dniu 2015-02-15 o 06:22, bbjk pisze:
>>>>> W dniu 2015-02-14 o 20:07, Trybun pisze:
>>>>>
>>>>>> A fuj, i co wychowani na takich "specjałach" mogą wiedzieć o
>>>>>> prawdziwym
>>>>>> jedzeniu? :-(
>>>>>
>>>>> Dzięki za roześmianie mnie o poranku :)
>>>>
>>>> Mnie to raczej smuci, mamy jedną z najlepszych kuchni w świecie, a
>>>> ciągle jakaś pogoń za egzotyką,.
>>>
>>> Nic dodać, nic ująć - z małym zastrzezeniem: ja tę "pogoń" nazywam
>>> snobowaniem się.
>>
>> I co - snobowałaś się tą bagietką maczaną w oliwie i węgierskimi
>> specjałami?
>
> Fajnie tu u Was :-) Chyba pobędę tu jeszcze trochę... :-))))
W kuchni zawsze jest fajnie.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|