Data: 2015-02-15 00:49:14
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 14.02.2015 o 20:18, Pszemol pisze:
> Małem smarujesz właściwie skórkę, bo miąższ jest tak *puszysty*...
Nie mogę, po prostu nie mogę... :D
- korzystając więc z okazji, że się właśnie skończyło "walenie w
tynki" a ja wprawdzie nie całkiem NTg ale popełniłam kiedyś takie oto
"puszyste" dzieło:
http://kamilar.blog.pl/files/2013/10/c6.jpg
(zdjęcie nie moje, ale zrobiłam i mam prawie identyczne serce w domu, a
nawet dwa) :D
--
Pozdrówki
Anai
*** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk: http://kuchniaanai.blogspot.com/ ***
~*~ Moje słit focie: http://infobot.pl/r/26aE *
http://annamagdalenape.deviantart.com/gallery/ ~*~
*** moje aukcje: http://tiny.pl/qjgtx ***
"Jesteśmy tylko szczególnie zaawansowaną w rozwoju odmianą małp na
niezbyt ważnej planecie, krążącej wokół całkiem przeciętnego Słońca. (S.
Hawking)
|