Data: 2015-02-14 13:56:33
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 14 Feb 2015 13:38:45 +0100, krys napisał(a):
> XL wrote:
>
>> Dnia Sat, 14 Feb 2015 13:09:52 +0100, krys napisał(a):
>>
>>> XL wrote:
>>>
>>>> Dnia Sat, 14 Feb 2015 10:47:52 +0100, krys napisał(a):
>>>>
>>>>> XL wrote:
>>>>>
>>>>>> Dnia Fri, 13 Feb 2015 20:30:17 +0100, krys napisał(a):
>>>>>>
>>>>>>> A ty bedziesz nam tu standardy wyznaczać. Zwłaszcza bulwą jako
>>>>>>> korzeniem spichrzowym ziemniaka.
>>>>>>
>>>>>> Bulwa ziemniaka to podziemne organy spichrzowe.
>>>>>
>>>>> Mam ten korzeń przywlec żywcem z ogrodów?
>>>>>
>>>>> Proszę bardzo:
>>>>>
>>>>> "Mam tam MIĘKISZ SPICHRZOWY w jego korzeniach (jak zresztą u wszystkich
>>>>> roślin, nie tylko u tych, u których okiem ignoranta widzisz ZGRUBIENIA
>>>>> SPICHRZOWE jak u rzodkiewki czy buraka lub KORZENIE SPICHRZOWE jak
>>>>> u ziemniaka)."
>>>>> Prawa autorskie zachowaj dla potomnych.
>>>>
>>>> Poszukaj więcej - jedna jaskółka... itp.
>>>
>>> Po co?I tak każdy wie, że jak Ciebie za rękę złapać, to powiesz, że ręka
>>> nie Twoja.
>>
>> Nigdzie tak nie mówię. Jeden błąd nie dyskwalifikuje - ale czepianie się
>> wciąż tego jednego, aby własnych wiele usprawiedliwić...
>
> Masz oczywiście na myśli wczorajszą swoją czkawkę pe ha:->
To pe-ha to hasłowe ujęcie całego łańcuszka.
> Projektujesz...
Raczej nie.
|