Data: 2015-02-14 20:07:32
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Trybun <i...@j...ru>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-02-14 o 19:34, XL pisze:
> Dnia Sat, 14 Feb 2015 19:29:08 +0100, Trybun napisał(a):
>
>> W dniu 2015-02-11 o 14:05, Pszemol pisze:
>>> Zainteresował mnie ten przepis bo zdjęcia wyglądają bajecznie pięknie
>>> :-)))
>>> http://www.thefreshloaf.com/node/19830/36-hours-sour
dough-baguette-everything-i-know-one-bread
>>>
>>> Czy ktoś kto próbował coś podobnego zechciałby się podzielić
>>> doświadczeniem?
>> Ale ohyda.. Jak to chcesz posmarować masłem?
> Tego sie nie smaruje masłem, tylko odrywa kawałek i macza w tej ichniej
> oliwie ;-))
A fuj, i co wychowani na takich "specjałach" mogą wiedzieć o prawdziwym
jedzeniu? :-(
|