Data: 2015-02-14 19:34:04
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 14 Feb 2015 19:29:08 +0100, Trybun napisał(a):
> W dniu 2015-02-11 o 14:05, Pszemol pisze:
>> Zainteresował mnie ten przepis bo zdjęcia wyglądają bajecznie pięknie
>> :-)))
>> http://www.thefreshloaf.com/node/19830/36-hours-sour
dough-baguette-everything-i-know-one-bread
>>
>> Czy ktoś kto próbował coś podobnego zechciałby się podzielić
>> doświadczeniem?
>
> Ale ohyda.. Jak to chcesz posmarować masłem?
Tego sie nie smaruje masłem, tylko odrywa kawałek i macza w tej ichniej
oliwie ;-))
|