Data: 2015-02-14 13:38:45
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
XL wrote:
> Dnia Sat, 14 Feb 2015 13:09:52 +0100, krys napisał(a):
>
>> XL wrote:
>>
>>> Dnia Sat, 14 Feb 2015 10:47:52 +0100, krys napisał(a):
>>>
>>>> XL wrote:
>>>>
>>>>> Dnia Fri, 13 Feb 2015 20:30:17 +0100, krys napisał(a):
>>>>>
>>>>>> A ty bedziesz nam tu standardy wyznaczać. Zwłaszcza bulwą jako
>>>>>> korzeniem spichrzowym ziemniaka.
>>>>>
>>>>> Bulwa ziemniaka to podziemne organy spichrzowe.
>>>>
>>>> Mam ten korzeń przywlec żywcem z ogrodów?
>>>>
>>>> Proszę bardzo:
>>>>
>>>> "Mam tam MIĘKISZ SPICHRZOWY w jego korzeniach (jak zresztą u wszystkich
>>>> roślin, nie tylko u tych, u których okiem ignoranta widzisz ZGRUBIENIA
>>>> SPICHRZOWE jak u rzodkiewki czy buraka lub KORZENIE SPICHRZOWE jak
>>>> u ziemniaka)."
>>>> Prawa autorskie zachowaj dla potomnych.
>>>
>>> Poszukaj więcej - jedna jaskółka... itp.
>>
>> Po co?I tak każdy wie, że jak Ciebie za rękę złapać, to powiesz, że ręka
>> nie Twoja.
>
> Nigdzie tak nie mówię. Jeden błąd nie dyskwalifikuje - ale czepianie się
> wciąż tego jednego, aby własnych wiele usprawiedliwić...
Masz oczywiście na myśli wczorajszą swoją czkawkę pe ha:->
Projektujesz...
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|